Wie zijn wij

Op 13 maart 2023 is het precies tien jaar geleden dat Dick Koren en Antoinette Souren startten met de krant Mijn Zaak Zoetermeer. Toen nog een onbekend huis-aan-huisblad over de ondernemers uit Zoetermeer en omgeving.

Tien jaar Mijn Zaak Zoetermeer!

Ondernemers uit alle branches vertellen in Mijn Zaak Zoetermeer over hun passie: het ondernemerschap. Zij kunnen zich via de krant en magazine op een unieke manier presenteren aan de inwoners van deze stad. Hoe? De ondernemers geven zichzelf bloot en gunnen de lezers een kijkje-in-de-keuken van hun droom. Maandelijks wordt Mijn Zaak Zoetermeer door onze eigen bezorgers verspreid. De krant in een oplage van 40.000 exemplaren en het magazine in een oplage van 20.000 exemplaren.

"Wij vieren nog steeds na 10 jaar elke maand dat we weer een krant of magazine hebben uitgegeven. Vooral in deze coronatijd hebben onze nieuwe en vaste klanten vertrouwen in ons product. Dit doet ons goed", vertellen Dick en Antoinette met een glimlach.

We willen met tekst en beeld het ondernemerschap een warm hart toedragen. Dat blijft een uitdaging, iedere maand weer. Samen een mooi artikel maken over een passie.

Tien jaar is niet niks. Hierbij willen we dan ook alle ondernemers en lezers van Mijn Zaak Zoetermeer bedanken voor het vertrouwen. De tijd vliegt. Tien jaar en we zijn nog lang niet klaar!

Veel leesplezier,
Het team van Mijn Zaak Zoetermeer