Mijn Zaak Zoetermeer UP-TO-DATE 1 - MEI 2023

kennis sessie Jo Weerts

Toen wij 10 jaar geleden samen begonnen met dit mooie concept, kenden wij bijna niemand van de ondernemers in Zoetermeer. Nou ja, een klein beetje gelogen... Ik (Antoinette) hou van winkelen én van kletsen. Dus deze 2 dingen samen is een goede match. Overal waar ik kwam en nog steeds kom, vind ik het fascinerend om te weten waar de passie ligt om een eigen bedrijf te beginnen, om het vol te houden, ook als het soms iets tegenzit, maar vooral inhoudelijk uitleg te krijgen over het concept met aansluitend een rondleiding.

Eén keer in de zes jaar kampioen worden, net als Feyenoord, met je product, bedrijf of winkel? Of toch liever elke dag scoren met vooral veel plezier!

‘ZAKELIJK FLIRTEN’
We wilden ons netwerk in een snel tempo vergroten... Van zes uitgaven in 2013 naar 12 in 2014. En ja, dan heb je geluk als je in contact wordt gebracht met Jo Weerts. Hij heeft mij de kneepjes van ‘het vak’ geleerd. En ja, ook ik heb bij hem de cursus ‘Zakelijk Flirten’ negen jaar geleden gevolgd. Want wie wil niet sterk overkomen, maar ook weer niet ‘té’? Hoe begin je een gesprek: meteen over je bedrijf of over wie je bent? Hoe sluit je een gesprek ‘netjes’ af, omdat je verder wilt netwerken? Hoe presenteer je jezelf en nog beter je product? Maar vooral hoe behoud ik mijn enthousiasme en liefde voor mijn bedrijf! Al deze vragen en meer komen aan bod tijdens deze presentatie.


KEUKENCENTRUM WIN VAN DER HAM
Op donderdag 22 juni a.s. is het dan zover. Wij hebben niet zo maar een locatie bedacht: De eerste Ondernemersbijeenkomst zal worden gehouden in Keukencentrum Wim van der Ham in Zoetermeer. Samen met onze gastheren Willem van Capelleveen en Youri van Weert zullen wij jullie van harte welkom heten op deze gezellige avond. Want naast dat de aanwezigen intensief bezig zijn met Jo, zal Dick (hobbykok) tijdens de pauze en de afterparty voor heerlijke hapjes en drank zorgen. Omdat Jo zoveel mogelijk ook individuele aandacht wilt geven aan de gasten, kunnen we helaas (maar) 20 plaatsen beschikbaar stellen. NORMAAL KOST DEZE KENNISSESSIE 75 EURO, MAAR VOOR DEZE AVOND VRAGEN WIJ 20 EURO!

 

Naar aanleiding van onze dankkaart hebben zich al een aantal klanten opgegeven. Mocht je er graag bij zijn op donderdag 22 juni, geef je dan snel op. We gaan er een mooie avond van maken!

KENNISSESSIE ‘ZAKELIJK FLIRTEN’
Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en je privéleven. Dé manier om klanten te vinden en behouden en nog effectiever met je bedrijf om te gaan. Om zo uiteindelijk sneller je doel(en) te bereiken. Met plezier een netwerk opbouwen, uitbreiden en effectief gebruiken is door iedereen te leren, zelfs als je het lastig vindt om contact te maken. Tijdens deze kennissessie leer je hoe je met plezier, passie en succes jezelf, je organisatie of product boeiend kunt presenteren, met meer zelfvertrouwen en minder spanning.

Jo Weerts is presentator, docent, trainer en directeur van JWinfotainment, dat hij in 1998 oprichtte. De naam JWinfotainment bestaat uit de initialen van Jo Weerts en infotainment, de unieke combinatie van informatie en entertainment, kenmerkend voor zijn presentaties en masterclasses.


vp dorpsstraatNIEUWE IDEEËN
Die hebben we! En één van onze nieuwste ideeën is al in uitvoering gebracht. Hiermee waren we al begin 2020 gestart, maar helaas moesten we dit door Corona onhold zetten. Hoe gaaf is het dan dat na 3 jaar het toch doorgang vindt en hoe! Naast al eerder Optique René, De Dorpsstraat en Thijs Brand, komt in onze nieuwste uitgave Verlaan Makelaardij met 8 pagina’s (eigen ontwerp!) op de achterzijde van ons magazine te staan. Op deze website vind je ter inspiratie al onze uitgaven tot een jaar terug.


AFSLUITING
Mocht je vragen hebben over bovenstaande of over iets wat je bezighoudt, schroom dan niet om ons te mailen:
Dick: Info@mijnzaakzoetermeer.nl
Antoinette: Antoinette.souren@mijnzaakzoetermeer.nl

Bellen mag ook: 06 - 537 932 27

Liefs, Dick en Antoinette