Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 12 - NOVEMBER/DECEMBER 2023

teurlings

Mr. Mark Teurlings. Zijn carrière leest als een spannend jongensboek. In 1994 werd hij beëdigd als advocaat in Amsterdam. Inmiddels is hij gespecialiseerd in strafrecht- en echtscheidingszaken. Onlangs verdedigde hij nog met succes de belangen van Henk R. alias de Zwarte Cobra. Daarnaast bedacht hij de afgelopen jaren diverse online ondernemingen. Zo creëerde hij 28 jaar geleden al online scheiden.nl.

Veel koffie, tomeloze energie én lef resulteerden in scheiden.nl en webshop keurmerk

Hoe kwam je op het idee en waar haalde je de energie vandaan? “Ook na vieren dronk ik vroeger heel veel koffie,” vertelt Mark. “Daardoor sliep ik weinig en zo maakte ik ’s nachts mijn eerste website voor ons advocatenkantoor. Via een aanvraag-formulier kon men gratis juridisch advies aanvragen. Vervolgens bedacht ik incasso online, ontbinding arbeids-overeenkomst online en ook scheiden online. De online echtscheidings-procedure is een enorm succes, want de procedure werkt snel en is goedkoop.”

teurlings

HOE WERKT DE ONLINE ECHTSCHEIDINGSPROCEDURE?
“Online scheiden bleek dus een uitstekende optie voor scheidingen op gemeenschappelijk verzoek,” vervolgt Mark. “Ruim 40.000 echtparen gingen u namelijk al voor. Via zeven eenvoudige stappen start u de online echtscheidingsprocedure. Na het vrijblijvend invullen van het aanmeldformulier, ontvangt u direct per e-mail informatie over de aan te leveren stukken. Ook ontvangt u gratis een concept ouderschapsplan en een ingevuld concept convenant. Dan kunt u er overigens alsnog vanaf zien. Bij vragen begeleiden we u stap voor stap. Efficiënter en goedkoper kan niet. Zo betaalt u voor de online scheiding met echtscheidings-convenant en/of ouderschapsplan slechts €795. Heeft u een laag inkomen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor gefinancierde rechts-bijstand. Normaal betaalt u dan minder maar wij verzorgen de scheiding dan geheel gratis. Binnen twee tot drie weken kunt u gescheiden zijn”

WEBSHOP KEURMERK STAAT VOOR VEILIG ONLINE WINKELEN
“Eigenlijk bedenk ik constant nieuwe bedrijven. Het is leuk en ik krijg er energie van. Ook dankzij de koffie natuurlijk,” glimlacht Mark. “Daarnaast is het een kwestie van doen. Zo is ook Stichting Webshop Keurmerk in de nachtelijke uurtjes ontstaan. Om bezoekers het vertrouwen te geven in scheiden.nl. wilde ik een keurmerk. Voor een ander keurmerk moest ik veel geld betalen. Toen heb ik in 2001 Webshop Keurmerk opgezet. Inmiddels is Webshop Keurmerk het grootste keurmerk van Nederland en Europa met een gratis onbeperkt reviewsysteem. Consumenten weten dankzij ons keurmerk dat de webwinkel bestaat en de regels worden nageleefd. De consument krijgt bij een retourzending gegarandeerd en binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug. Bij klachten bemiddelen en lossen we het op. Uiteraard moet een webshop die zich wil aansluiten wel aan specifieke eisen voldoen.”

info@teurlingsadvocatenkantoor.nl
020-4201475