Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

BIKE TOTAAL THIJS BRAND

Het nieuwe fietsseizoen staat weer voor de deur en Bike Totaal Zoetermeer heeft zichzelf bijna in een nieuw jasje gestoken met een compleet nieuwe uitstraling en assortiment.

Thijs Brand bijna compleet veranderd: nieuwe uitstraling en assortiment

“Onze winkel in Zoetermeer in winkelcentrum De Vijverhoek is van buiten al flink aangepakt. Bij een nieuwe uitstraling hoort natuurlijk ook, zoals jullie kunnen zien, een nieuw logo”, vertelt Maurice Lieshout, eigenaar enthousiast. “De winkel en werkplaats zullen later dit jaar een complete metamorfose ondergaan!”

OPENINGSAANBIEDINGEN
“Om dit alvast samen met u te vieren, hebben we nu hele mooie openings-aanbiedingen waar onze klanten natuurlijk hun voordeel mee kunnen doen! De aanbieding op de advertentie hiernaast is daar een voorbeeld van. Ook hebben wij een kledingrek in onze winkel staan met hoge kortingen”.

BIKE TOTAAL THIJS BRAND

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?
Dezelfde service en vakmanschap die u al jaren van ons gewend bent. Advies bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets én onderhoud en service als je eenmaal onderweg bent. Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en proefrit op verschillende modellen fietsen. Op een electrische fiets die u nieuw bij ons aanschaft geven wij 5 jaar garantie in plaats van de standaard 2 jaar fabrieksgarantie (Superservice pakket). Het enige wat we dan van u verwachten is dat u uw fiets 1 keer per jaar voor een onderhoudsbeurt brengt. Tevens ontvangt u ook korting op de eerste 4 servicebeurten. Tijdens de zomermaanden beperkte aanname van reparaties van buitenaf!

“Momenteel krijgen wij in onze werkplaats meer - veel meer - werkaanbod dan dat het werk-plaatsteam kan verwerken. Daarom hebben wij besloten om in de maanden april tot en met september selectief te zijn bij de aanname van reparaties. Dit is natuurlijk niet iets waar wij blij mee zijn. Het liefst repareren wij elke fiets. Maar op dit moment kunnen wij het werk helaas niet meer aan (door krapte op de arbeidsmarkt en enorme drukte) en moeten er keuzes gemaakt worden. We hebben hier lang over nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat wij moeten kiezen voor de klant die voor ons kiest. Dus de klant die bij ons zijn of haar fiets heeft gekocht. Deze klanten geven ons bestaansrecht en verdienen het om de allerbeste service van ons te krijgen. Dat moeten én willen wij waarmaken!”

“Kom bij ons langs in de winkel om de mooiste modellen te bewonderen!”

BIKE TOTAAL THIJS BRAND
Van Stolberglaan 45 -47
2713 ES Zoetermeer
079 - 820 02 95
zoetermeer@thijsbrand.nl
www.biketotaalthijsbrand.nl