Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 12 - NOVEMBER/DECEMBER 2023

MR TAFEL

Ondernemersbloed zit in je genen. Dat blijkt maar weer eens uit het verhaal van Stephan Mos die zes jaar geleden Mister Tafel begon. Hij stamt uit een Zoetermeerse ondernemersfamilie, maar zijn maatschappelijke carrière leek aanvankelijk een andere kant op te gaan. Na het behalen van zijn International Business opleiding in Engeland, werkte hij namelijk enige tijd bij een bedrijf. Bij toeval ontdekte hij een gat in de markt.

Stel zelf je ideale eettafel samen bij Mister Tafel!

“Tijdens de zoektocht naar een eikenhouten eettafel voor mijn eigen interieur schrok ik van de prijzen,” vertelt Stephan. “Dat kan en moet goedkoper kunnen, bedacht ik toen. Zo is eigenlijk het idee van Mister Tafel ontstaan.”

UNIEKE BETAALBARE EUROPEES EIKENHOUTEN EETTAFELS
“Via een studievriend kwam ik in contact met de Nederlandse consul van Roemenië. Hij introduceerde me bij diverse Roemeense ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de productie van stalen tafelpoten en massief eikenhouten tafelbladen. Het idee was geboren en om te testen of er vraag naar was, importeerde ik tien tafelbladen die via Markplaats heel snel verkocht werden.” Wat goed is, groeit snel. Sinds drie jaar is Mister Tafel gevestigd aan de Aluminiumstraat in Zoetermeer, en viert deze maand november het 6-jarig bestaan. Wat is het geheim van jouw succes? “We importeren de tafelbladen en poten rechtstreeks uit verschillende Europese landen. Zo slaan we de tussenhandel over en kunnen we exclusieve eettafels leveren tegen zeer scherpe prijzen. Niet voor niets komen onze klanten uit heel Nederland. We zien ook steeds meer bedrijven en verenigingen die ruimtes met onze tafels inrichten. Online bestellen werkt snel en eenvoudig. Binnenkort kunnen potentiële klanten zelfs via een 3D-generator de gewenste eettafel in hun interieur bewonderen. Zo wordt kiezen nog eenvoudiger!”

mr tafel

DEENS OVAAL, ROND, VIERKANT OF RECHTHOEKIG
“In onze showroom presenteren we eikenhouten eettafels in diverse vormen, maten en kleuren. Kies je voor rechthoekig, rond, vierkant of ovaal? Toch liever een boomstam- of visgraattafel? Ze staan in onze showroom. We kunnen je uiteraard deskundig adviseren. Wat zijn de functies van jouw eettafel? Hoeveel zitplaatsen wil je? Natuurlijk is jouw smaak bepalend. Op dit moment is de eettafel “Deens ovaal” erg populair. Logisch want de subtiel afgeronde hoeken met facetrand ogen slank en stijlvol. Bij de Scandinavische eettafels zien we steeds meer vraag naar Japandi design, een mix van Japans en Scandinavisch. Deze stijl legt de nadruk op natuurlijke materialen, warme kleuren en ronde vormen. Na samenstelling van jouw eettafel wordt het unieke blad in ons atelier met zorg in de gewenste kleur behandeld. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen van zwart, subtiel grijs tot chocolade-bruin. Een onzichtbare matte lak is de finishing touch en voorkomt kring-vorming. Tot slot bieden we een ruime collectie stalen of houten tafelpoten met een eigen uitstraling. Van klassiek tot dynamisch in mat zwart, mat wit of staal antraciet.”

ACTIE GRATIS MONTAGE
Naast kwaliteit en scherpe prijzen hechten we veel waarde aan bestelgemak, snelle levertijd en service. Zo bezorgen we altijd gratis in Nederland en rekenen we t/m december 2023 geen montagekosten ter waarde van €50. Actiecode: MIJNZAAK50. Eettafel kopen? Bij Mister Tafel natuurlijk! Je bent van harte welkom!

MR TAFEL
Aluminiumstraat 97
2718 RB Zoetermeer
079 - 234 04 00
info@mistertafel.nl
www.mistertafel.nl