Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

LOUWERS ADVIES

“Onze fiscale, financiële, bedrijfseconomische dienstverlening is volledig op MKB-bedrijven in de regio afgestemd,” vertelt fiscaal econoom Jan Louwers. “Zo verzorgen we jaarrekeningen, belastingaangiften, financiële rapportages en loonadministraties, fiscale advisering, administratieve begeleiding, de uitvoering en het opstellen van financierings-aanvragen. Onze expertise is dus breed inzetbaar.”

Louwers Advies denkt mee, kijkt vooruit en biedt praktische maatoplossingen!

“Het team van Louwers Advies bestaat uit ervaren professionals die aan de unieke behoeften van onze klanten kan voldoen. Klanten worden niet alleen geholpen met hun huidige financiële uitdagingen, maar ook voorbereid op toekomstige kansen en risico’s. Verder kunnen we adequaat reageren en adviseren, omdat we een vertrouwensband met onze klanten opbouwen. Iedere klant heeft namelijk een vaste adviseur die als geen ander weet hoe de onder-neming er financieel voorstaat. Zo kunnen we maatoplossingen bieden.”

JONG BLOED EN OUDE ROT VULLEN ELKAAR AAN
Het vertalen van complexe fiscale kwesties in concrete adviezen is voor Jan Louwers en Linda Barendregt, die beiden fiscaal econoom zijn, een uitdaging die zij graag dagelijks aangaan. “We werken nu al ruim twintig jaar nauw samen,” vervolgt Linda. “We vullen elkaar aan, omdat we ieder over specifieke expertise beschikken. Bepaalde situaties omtrent de inkomstenbelasting, pensioenproblematiek en intensieve uitzoekklussen liggen mij gewoon beter. Het zijn vaak details die het verschil maken. Zo moest ik laatst bij een echtscheiding, waarbij twee echtparen betrokken waren, onder andere uitzoeken wat de meest optimale situatie voor de hypotheekrenteaftrek was. Dat was buitengewoon gecompliceerd en daar duik ik dan graag in. Uiteindelijk is deze zaak naar tevredenheid van alle betrokkenen fiscaal en financieel correct afgehandeld. Iedereen wil zich begrepen voelen en daar moet je dan wel voor openstaan. Jan is de oude rot in het vak die door zijn ervaring weer beter is in totaal-overzichten. Onze werkwijze resul-teert niet alleen in correcte fiscale oplossingen, maar ook in een goed gevoel.”

LOUWERS ADVIES

EFFICIËNTE AANPAK
“Fiscale regelgeving is ingewikkeld en verandert regelmatig. Zoals al gezegd  vertalen we complexe regels in concrete adviezen en overzich-telijke jaarrekeningen zonder on-nodige papieren rompslomp. Dat scheelt tijd én geld. Natuurlijk informeren we onze klanten tijdig over de effecten van fiscale wijzigingen en daarbij streven we ernaar om de kosten zo laag mogelijk te houden. We kennen onze klanten en weten dan ook precies welke specifieke informatie we moeten communiceren. Als klanten ons benaderen met vragen, geven hun persoonlijke adviseurs in principe binnen één werkdag antwoord. Onze efficiënte aanpak resulteert ook in transparante en acceptabele tarieven.”

TOE AAN EEN DOORTASTENDE AANPAK?
“Een goede samenwerking begint met de juiste klik. U bent van harte welkom om kennis te maken onder het genot van een prima kop koffie. Of thee zoals u wilt. Dan kunt u meteen ontdekken of we bij elkaar passen. U als onder-nemer en wij als ondernemende dienstverlener. Kortom, bent u toe aan een doortastende aanpak? Aarzel dan niet en bel of mail ons!” besluit Jan.

LOUWERS ADVIES
Röntgenlaan 15
2719 DX Zoetermeer
079 - 342 99 42
info@louwers.net
www.louwers.net