Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

JANSEN OPTIEK & HOORZORG

Max Hoorzorg en Jansen Opticiens. Twee autoriteiten op het gebied van horen en zien bundelden vanaf half februari ‘24 hun krachten. De nieuwe naam is Jansen Optiek & Hoorzorg. “Het idee achter onze samenwerking is eigenlijk logisch. Naarmate mensen ouder worden, komen zicht- én gehoorproblemen steeds vaker voor,” vertelt gecertificeerd audicien Gordon Piper. “Samen staan we voor maximale aandacht, maximaal resultaat en maximale kwaliteit. Jansen Optiek & Hoorzorg biedt kraakhelder zicht én kristalhelder geluid onder één vertrouwd dak. We merken nu al dat klanten dat als zeer prettig ervaren.”

Kraakhelder zicht en kristalhelder geluid onder één dak bij Jansen Optiek & Hoorzorg!

SCREENING HOORKLACHTEN
“Als mensen twijfelen over hun gehoor, starten we de screening met een toonaudiogram oftewel de piepjestest. Daarnaast maken we ook nog een spraakaudiogram. Met geavanceerde apparatuur meten we hoeveel iemand hoort en wat de kwaliteit van iemands gehoor is. Moet iemand naar bijvoorbeeld een KNO-arts of kunnen wij gelijk aan de slag met hoortoestellen? Het intakegesprek is de volgende stap. We bekijken dan o.a. de medische historie van de klant. Welke persoonlijke specifieke problemen hebt u met het gehoor? Waar loopt u dus tegenaan? Moet u het geluid van de tv steeds harder zetten? Kunt u gesprekken lastiger volgen? Wat zijn vervolgens uw wensen en eisen? Oudere mensen horen bijvoorbeeld hoge tonen minder goed. Dan spreken we van ouderdomsslechthorendheid. Ze horen dan wel wat, maar verstaan het niet meer.”

JANSEN OPTIEK & HOORZORG

VIJF JAAR GARANTIE & NAZORG
“Afhankelijk van uw levensstijl én de vorm van uw gehoorgang kiezen we uiteindelijk samen het meest geschikte hoortoestel. Na de keuze volgt de aanpassing van het hoortoestel met de Real Ear Measurement-meting. We meten dan in het oor wat de output is van het hoortoestel. Zo weten we objectief dat de hoortoestellen goed afgesteld zijn. Bij de controles zetten we de puntjes op de i en geven we onze klanten tips & tricks over het juiste gebruik. We staan voor topkwaliteit en uitstekende nazorg. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook!”

AANDACHT, EXPERTISE ÉN SERVICE
“Al meer dan dertig jaar staan aandacht, expertise en service hoog in ons vaandel,” vertelt vestigingsmanager én opticien Ryan Berger. “Met de expertise van onze opticiens, contactlensspecialisten, optometristen én een audicien maken we het verschil. Als we tijdens een eerste oogmeting door de opticien bepaalde afwijkingen constateren met betrekking tot de gezondheid van het oog dan kunnen we direct een optometrist inschakelen. Door middel van een OCT-scan, Optical Coherence Tomography, kunnen we de gezondheid van het oog nauwkeurig bekijken en beoordelen. Met geavanceerde apparatuur zoals de Visufit kunnen we multifocale en computerbrillen perfect digitaal inmeten voor het gekozen montuur. Een 3D-foto resulteert in dé optimale centrering. We bieden niet alleen een uitgebreide selectie monturen, zonne-brillen en contactlenzen, maar ook eerlijk en deskundig advies. Welkom bij Jansen Optiek & Hoorzorg!”

TINNITUS & LAWAAIBESCHADIGING
“Door geluidoverlast kan er tinnitus oftewel oorsuizen en lawaai-beschadiging ontstaan. Helaas zien we deze klachten steeds vaker o.a. bij jongeren. Ze bezoeken festivals zonder gehoorbescherming en/of hebben constant oordopjes in om muziek te luisteren.Voor-komen blijft beter dan genezen. Gehoorbescherming is dan ook essentieel om gehoor-problemen te voorkomen.”

JANSEN OPTIEK & HOORZORG
Nathaliegang 86
2719 CS Zoetermeer
079 – 362 03 62
info@jansenopticiens.nl
www.jansenopticiens.nl