Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

RICHARD POST

“Sommigen van ons hebben niet de juiste omstandigheden gekend om als kind veilig en vrij op te bloeien. Dat heeft ervoor gezorgd dat allerlei overlevingsmechanismes zijn ontwikkeld”, begint Richard Post, ervaren NLP-coach en -therapeut. “Ik sta klaar om jou te begeleiden om hier positieve verandering in te brengen”.

Hulp vragen toont juist kracht

EIGEN BEHOEFTEN
“We verbergen onze talenten, vermijden conflicten en voldoen aan verwachtingen van anderen. Fouten maken en onze mening uiten durven we niet. We tonen ook niet ons ware zelf. We blijven op veilig spelen. We hebben wel geleerd empathisch te zijn en voelen anderen goed aan, maar onze eigen behoeften en verlangens blijven helaas hierdoor op de achtergrond”.

Je zelfverzekerd voelen, gezien en gehoord worden, en je leven voluit leven, dat wil toch iedereen? In mijn praktijk in Benthuizen, nabij Zoetermeer, help ik jou om:
- Je eigen kracht te ontdekken en te waarderen.
- Duidelijkheid te krijgen over wat echt belangrijk voor je is.
- Angsten en zorgen onder ogen te zien en zelfvertrouwen op te bouwen.

NIEUW: NLP PRACTITIONER
“Begin 2025 verzorg ik als trainer weer een nieuwe NLP Practitioner opleiding. Ervaar zelf de kracht van NLP, groei als persoon en verbeter tegelijk je communicatie.” Bezoek de website voor alle details.

“Ik bied mijn cliënten eerst een gratis InzichtGesprek aan om de situatie te bespreken en te zien of coaching echt iets voor hen is”, legt  Richard uit. “Is dit zo, dan gaan we meteen aan de slag!”

RICHARD JB POST 
gecertificeerd Coach-Counselor & NLP Trainer
06 - 422 081 27
richard@richardjbpost.nl
www.richardjbpost.nl