Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

SUNANTHA WELLNESS

“Tijdens de coronapandemie waren de agenda’s plotseling leeg. We renden niet meer van de ene naar de andere afspraak en de irritante to-dolijstjes verdwenen in de prullenbak. Ondanks alle ellende die corona heeft veroorzaakt, koesteren de meeste mensen nog steeds de gedwongen rust in hun leven. Jammer genoeg zijn mensen gewoontedieren en vervallen ze snel weer in hun oude patroon. Als de dagelijkse stress de harmonie tussen lichaam en geest verstoort, dan is het de hoogste tijd voor een Thaise massage, een eeuwenoude methode om deze balans te herstellen,” vertelt Noy van Well-Chaisri van Sunantha Wellness.

Geef je energiebanen een boost met een Thaise massage!

“Naast complete ontspanning resulteert de Thaise massage in verlichting van vele fysieke klachten. Zo kunnen nek-, rug-, schouder- en hoofdpijnklachten al na enkele sessies als sneeuw voor de zon verdwijnen,” vervolgt Noy. “Nog steeds behandel ik cliënten met long-covid klachten.”

“Mijn spieren verzuurden heel snel en mijn energieniveau stond op een zeer laag pitje,” vertelt long covidpatiënt Joyce. “Ik kon maximaal vijf minuten lopen en dan was ik op. Ondertussen
zat ik al maanden thuis en bleven de klachten aanhouden. Langzamerhand wist ik me geen raad meer. Bij toeval las ik in april 2022 een artikel in Mijn Zaak Zoetermeer over Sunantha Wellness. Zo ben ik bij Noy begonnen met de Thaise massage die mijn energiebanen een boost gaven. Na de eerste massage voelde ik me vijf kilo lichter en had ik gelijk al veel meer energie. Twee dagen later kon ik tijdens Koningsdag zelfs een uur in het Stadshart lopen. Het gaat dus veel beter met mij en één keer per maand laat ik me preventief door Noy masseren.”

SUNANTHA WELLNESS

VEEL MINDER PIJN, MEER KRACHT & GEVOEL
“Vorig jaar heb ik een nieuwe heup gekregen die veel ongemakken veroorzaakte,” vertelt Hans, de man van Joyce. “De afgelopen periode was geen feest voor mijn lichaam. Het slechte weer trok in mijn gewrichten en pijnstillers bleken bittere noodzaak. Helaas was mijn fysiotherapeut/acupuncturist met pensioen. Kortom, het werd tijd voor een andere aanpak. Bovendien was de drempel om de proef op de som erg laag door de positieve ervaring van mijn vrouw.”
“Mijn ervaring? Lieve mensen, het begon prettig, maar stap-voor-stap werd de massage intenser. Je voelt dat Noy precies weet welke spieren ze moet aanpakken. Wat een kracht heeft deze dame in haar handen! Ondanks de stevige aanpak was de uitwerking geweldig. Na enkele pittige massages heb ik weer kracht in mijn been, meer gevoel én veel minder pijn. Dag pijnstillers en stok! Noy is gewoon een absolute aanrader!”

GELUKSMOMENTJES CREËREN
Naast de Thaise en westerse massages kun je bij de gediplomeerde schoonheidsspecialiste ook terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure & manicure, wenkbrauwen verven & epileren. Professioneel en zeer hygiënisch. Zo creëert Noy heerlijke geluksmomentjes in haar sfeervolle, oosters ingerichte schoonheidssalon.

SUNANTHA WELLNESS
Boekweitakker 21
2723 VW Zoetermeer
079 - 346 02 06
06 - 402 76 210
noy@sunanthawellness.nl
www.sunanthawellness.nl