Mijn Zaak Zoetermeer KRANT NR 4 - 2024

cater & co

Nu de zon weer wat meer van zich laat zien, het langer licht blijft en de zomerbloeiers ons straatbeeld kleuren, is het moment daar dat het ook bij Marvin en Claudia Wijnants van Cater & Co begint te kriebelen: het BBQ seizoen gaat weer van start!

BBQ met kok bij Cater & Co

Niet dat Marvin, Claudia en hun team afgelopen winter stil hebben gezeten, want ook winterbarbecues stijgen in populariteit. “Inmiddels snakken we allemaal naar wat vitamine D, dus kijken we uit naar zonnige dagen die we vieren in gezelschap van vrienden of familie. Daar kan een goed verzorgde barbecue natuurlijk niet bij ontbreken”, vertelt Marvin enthousiast.

CATER & CO ONTZORGT
Cater & Co verzorgt de BBQ bij bedrijven en ook bij de mensen thuis. “Wij ontzorgen, zodat de gastheer/-vrouw zich kan voegen tot het gezelschap en nergens meer over hoeft na te denken”, legt Marvin uit. “Wanneer je via Cater & Co een barbecue organiseert, nemen wij alles mee wat nodig is. Denk hierbij aan borden, bestek, servetten, buffettafels, BBQ en een kok die alles vers voor u en uw gasten bereidt. Naast een heerlijk vlees- en/of vis-assortiment leveren we ook diverse sausjes, salades, broden en bijgerechten.

cater & co

COCKTAILBAR
“Uiteraard kunnen we ook de dranken voor u verzorgen. Zelfs een cocktailbar is mogelijk gezien de nieuwe samenwerking met Cocktail Expert”. Daarnaast kunnen ze ook alle denkbare huurmaterialen als: statafels, stoelen, heaters en tenten verzorgen.

NIEUW DEZE ZOMER
“Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe barbecueervaringen. Zo kunnen wij uw BBQ ook verzorgen vanaf een echte Plancha. Dit is een barbecue op basis van hout en geeft de gerechten een heerlijke rooksmaak mee. Deze bak- of grillplaat wordt veel gebruikt in de Spaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. Op de plancha kun je allerlei soorten voedsel bereiden, zoals vis, vlees, groenten en fruit. Mocht uw interesse gewekt zijn, dan informeren wij u graag!”

CATER & CO
Perengaarde 5
2723 AT Zoetermeer
06 - 249 920 45
www.caterenco.nl