smit riooltechniek

Verstopte keuken, douche- of toiletafvoeren? Of het nu de wasmachine, vaatwasser, cv-ketel of Sanibroyeur is die voor problemen zorgt; we krijgen er, helaas, allemaal wel een keer mee te maken. Bram Smit van SMIT Riooltechniek begon jaren geleden met het oplossen van die klusjes. Al snel groeide zijn bedrijf uit tot dé afvoerspecialist en rioolontstopper van Zuid-Holland. Nu doet hij het niet meer in zijn eentje, maar met betrouwbare vakmannen, een duidelijke werkwijze én deskundigheid!

Afvoer verstopt? Geen paniek, bel SMIT Riooltechniek!

De gootsteen tot de rand vol met vettig afwaswater. Het sopwater en de derrie van de vaatwasser spoelt in je keukenkastje. Je denkt aan een lekkage, maar nee; de afvoer is verstopt! Wat nu? Elke loodgieter met spoeddienst zit vol of zit niet te wachten op zo’n vies karwei. Oké, dan maar zelf proberen? “We halen regelmatig afgebroken veren uit afvoerleidingen, omdat mensen zelf met een trekveer aan de slag zijn geweest”, zegt Bram. “Dan is het weleens hakken en zagen om de ellende van de doe-het-zelver op te lossen. Ook ontstoppingsmiddel werkt niet, want negen van de tien klanten hebben dat al geprobeerd en zijn wij alsnóg nodig om de buis te ontstoppen. Laat ons de buis schoonmaken, dan weet je dat het meteen goed gebeurt en er geen schade ontstaat.”

smit riooltechniek

ZOETERMEER, ZIJN WE WAKKER?
Geloof het of niet, maar veel Zoetermeerders weten niet eens dat je ook met afvoerproblemen bij SMIT Riooltechniek terecht kan. “Het is vreemd dat we vaak Zoetermeer voorbijrijden om aan de slag te gaan in Den Haag, Leiden en Rotterdam, terwijl dat juist onze hometown is. Er zijn zoveel riool- en afvoerproblemen in Zoetermeer en wij willen graag helpen.” 

OPEN EN PERSOONLIJK
Neem eens een kijkje op de vernieuwde site (www.smitriooltechniek.nl) en lees het verhaal van Bram en zijn motivatie om een eigen bedrijf te beginnen. Sterker nog, het is een verhaal over zijn leven. “Ik ben altijd open en laat mijn menselijke kant zien”, zegt Bram. “Dat geldt ook voor onze monteurs. Als er een gezin met kinderen over een verstopte wc belt, zeg ik niet dat we morgen pas langskomen. Dan schuif ik die klus diezelfde dag ergens tussen. Onze monteurs vinden het niet erg om wat langer door te werken om een klant tevreden te maken.”

TERUG NAAR HET BEGIN
Wat gaat de tijd toch snel. April 2015 startte Bram als eenmanszaak, met een busje vol spullen. Drie jaar later ziet de wereld er compleet anders uit en is SMIT Riooltechniek uitgegroeid naar 13 medewerkers en 7 bussen. Bram: “Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Het is een druk leven, maar ik vind het wel lekker. Het is een mooie zaak geworden.”

SMIT RIOOLTECHNIEK 
In Zoetermeer en omstreken 24/7 (bij spoed) beschikbaar voor alles op het gebied van afvoer en riolering voor zowel particulieren als bedrijven. Stankonderzoek, lekdetectie, camera-inspectie en rioolservice in de breedste zin van het woord, van aanleg, reparatie tot vervanging. Kijk voor meer informatie, tarieven en garanties op de website. Benieuwd naar de dagelijkse avonturen van SMIT Riooltechniek? Volg SMIT Riooltechniek op Facebook.

079 - 820 02 84
info@smitriooltechniek.nl
www.smitriooltechniek.nl